Urządzenia i Akcesoria
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
843.4 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1653.9 kJ /
395.3 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Hot Crab Dip
35 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min