Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
TM6 TM5 TM31

Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 300 g red onions, quartered
  • 60 g port
  • 20 g caster sugar
  • 20 g balsamic vinegar
  • 10 g fresh parsley, cut in pieces
  • 10 g fresh chives, finely sliced
  • 30 g Greek yoghurt
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless
  • 5 sprigs fresh thyme
  • ¼ fennel bulb
  • 250 g water
  • 5 g coarse salt flakes
  • 2 tsp rapeseed oil, for frying
  • 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1653.9 kJ / 395.3 kcal
Białko
20.2 g
Węglowodany
43.8 g
Tłuszcz
13.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
3.2 g
Sód
843.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy