Wersje kompatybilne
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 43.8 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 843.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Grisons Barley Soup
55min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min