Urządzenia i Akcesoria
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
843.4 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1653.9 kJ /
395.3 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Lemongrass Beef Salad
30 min
German Brunch
Brak ocen
Grisons Barley Soup
55 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min