Urządzenia i Akcesoria
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
water1000 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)1200 g
-
onions quartered150 g
-
double cream300 g
-
anchovy fillets, in oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
524 mg
Białko
6 g
Kalorie
1526 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 godz.
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Banoffee Brazilian Pavé
1 godz. 25 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Coulibiac
2 godz. 15 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min