Urządzenia i Akcesoria
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Spinach Dumplings
-
frozen spinach thawed, drained and chopped (2 cm)200 g
-
onion quartered70 g
-
fresh parsley leaves only5 stalks
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
milk130 g
-
white bread, slightly stale cubed250 g
-
mozzarella cubed (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
onion quartered100 g
-
garlic clove1
-
olive oil or to taste
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée10 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2760 kJ /
656 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.