Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
olive oil35 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed, trimmed if100 g
necessary to fit blade width (see tips) -
courgette ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)150 g
-
carrots ends trimmed, cut in segments no longer than pusher (see tips)100 g
-
beetroot ends trimmed, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)100 g
-
garlic cloves2
-
red pepper sliced (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
feta cheesehalloumi cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
711 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2482.3 kJ /
593.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
60.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Pas d’évaluation
Spicy Zucchini Noodles
10min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Coconut Mocha Frappe
3h 30min
Cream cheese spread with radishes
5min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Keto Mushroom Gravy
45min
Yam Pottage (Asaro)
35min
Moi Moi
1h
Lafun (Amala)
10min