Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
olive oil35 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed, trimmed if100 g
necessary to fit blade width (see tips) -
courgette ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)150 g
-
carrots ends trimmed, cut in segments no longer than pusher (see tips)100 g
-
beetroot ends trimmed, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)100 g
-
garlic cloves2
-
red pepper sliced (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
feta cheesehalloumi cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
711 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2482.3 kJ /
593.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
60.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Rainbow Ice Lollies
10 godz.
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Suya Beef Skewers
45 min
Lemonade
5 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Brak ocen
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Bear Face Cake
1 godz. 50 min
Lemonade
5 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Bellini Cocktail
5 min