Urządzenia i Akcesoria
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Pasta and Filling
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh basil leaves plus extra for serving20
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
conchiglioni rigati (large pasta shells)16
-
water for cooking pasta
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
mozzarella sliced (1 cm)125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2813 kJ /
674 kcal
Tłuszcz
39.9 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Alpine Macaroni
45 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min