Urządzenia i Akcesoria
Chinese Noodles with Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
carrot cut in pieces40 g
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
fresh king oyster mushrooms40 g
-
fresh enokitake mushrooms40 g
-
tomatoes quartered90 g
-
olive oil20 g
-
soy sauce10 g
-
water1000 g
-
2 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
thick wheat noodles200 g
-
firm tofu coarsely chopped100 g
-
mangetout50 g
-
celery stalk cut in pieces (2-3 cm)30 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
2792 kJ /
667 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Jacket Potato Mice
1 godz. 20 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Sweet Potato Curry
30 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Miso Soup with Vegetables
30 min