Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Chapatis
-
chapati flour plus extra for dusting250 g
-
water170 g
-
vegetable oil plus extra for greasing10 g
Curry
-
rapeseed oil20 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
red chilli washed, halved, deseeded if desired (optional)1
-
cumin seeds2 tsp
-
curry powder to taste (see tip)1 - 3 tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm, see tip)600 g
-
tomato purée60 g
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
-
fresh spinach leaves washed, cut in smaller pieces180 g
-
frozen peas defrosted100 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 160 g
Sód
0.1 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
912 kJ /
216 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Coconut Dhal
20 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Sweet Potato Curry
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chana Masala
45 min
Vegetable Biryani
50 min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min