Urządzenia i Akcesoria
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)500 g
-
mixed vegetables soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)300 g
-
garlic clove1
-
vegetable oilsunflower oil20 g
-
water50 g
-
sugar10 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
peanut butter100 g
-
sunflower oilsesame oil10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
794 mg
Białko
16 g
Kalorie
1809 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min