Urządzenia i Akcesoria
Lentil moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut in halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Aubergine and Tomato Pasta
45min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Lentil Moussaka
2hod. 20min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1hod. 25min.
Mushroom pie
1hod. 40min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2hod. 45min.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.