Urządzenia i Akcesoria
Lentil moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut in halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Indian vegetable curry
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.