Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Courgetti
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
chicken breasts, skinless cut in strips (3 cm)600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
Finalisation
-
Parmesan cheese50 g
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
olive oil25 g
-
lemon zest and juice1
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ heaped tsp
-
water150 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042.2 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2158 kJ /
515.8 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min