Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Courgetti
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
chicken breasts, skinless cut in strips (3 cm)600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
Finalisation
-
Parmesan cheese50 g
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
olive oil25 g
-
lemon zest and juice1
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ heaped tsp
-
water150 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042.2 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2158 kJ /
515.8 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Espresso Martini
5 min
Egg and Onion
25 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Chilli Con Carne
35 min