Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
TM6

Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti

4.3 (7 ocen)

Składniki

Courgetti

  • 600 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
  • 600 g chicken breasts, skinless, cut in strips (3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 20 g plain flour

Finalisation

  • 50 g Parmesan cheese
  • 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g leek
  • 25 g olive oil
  • 1 lemon, zest and juice
  • ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade
    lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 150 g water
  • 300 g whipping cream
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp sweet paprika

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2158 kJ / 515.8 kcal
Białko
39.1 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
32.3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Błonnik
3 g
Sód
1042.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy