Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Beetroot salad
10 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Cashew Chicken
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min