Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Provencale
1 godz.
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Detox Salad
10 min