Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint Courgettes
30 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Honeyed Chicken
25 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min