Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Honeyed Chicken
25 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min