Urządzenia i Akcesoria
Circassian Chicken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
water1000 g
-
onion quartered1
-
celery stalk1
-
fresh thyme2 sprigs
-
bay leaves2
-
lemon finely grated zest and juice, to taste1
-
black peppercorns8
-
cloves8
-
chilli flakes1 pinch
-
uncooked, whole chicken (1.2-1.4 kg)1
-
walnut oil60 g
-
sweet paprika plus extra for sprinkling4 tsp
-
sourdough bread (thick) (approx. 100 g)2 slices
-
unsalted butter diced40 g
-
red onion quartered50 g
-
garlic cloves crushed3
-
hot paprika½ tsp
-
halved walnuts175 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
natural yoghurt150 g
-
fresh tarragon leaves roughly chopped, plus extra for garnishing10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
2095 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min