Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Mushroom Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
sweet smoked paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (2-3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.8 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1967.2 kJ /
470.2 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Caprese Omelette
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min