Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Mushroom Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
sweet smoked paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (2-3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.8 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1967.2 kJ /
470.2 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Courgetti Carbonara
40 min
Lamb Meatballs
45 min
Caprese Omelette
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min