Urządzenia i Akcesoria
Pork with Spinach Lentils
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.2 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Veracruz Fish
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min