Urządzenia i Akcesoria
Pork with Spinach Lentils
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.2 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min