Urządzenia i Akcesoria
Omlet z fetą i szpinakiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 porcja
Składniki
-
90 g sera feta pokrojonego na kawałki
-
20 g liści szpinaku baby, świeżych
-
2 jajka
-
2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
olej do smażenia
-
5 pomidorka koktajlowego przekrojonych na pół
-
liście bazylii, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1275.8 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
1645.7 kJ /
393.3 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Łosoś ze szparagami i młodymi ziemniakami
30 min
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
5 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Placki ziemniaczane z burakiem i natką pietruszki
20 min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem
20 min
Placki cukiniowe z sosem tzatziki
50 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Proteinowe placki z owocami
15 min
Omlet ze szpinakiem i szynką długodojrzewającą
30 min