Urządzenia i Akcesoria
Omlet z fetą i szpinakiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 porcja
Składniki
-
90 g sera feta pokrojonego na kawałki
-
20 g liści szpinaku baby, świeżych
-
2 jajka
-
2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
olej do smażenia
-
5 pomidorka koktajlowego przekrojonych na pół
-
liście bazylii, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1275.8 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
1645.7 kJ /
393.3 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Omlet à la leśny mech
15 min
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 min
Pełnoziarniste gofry z malinami
15 min
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
5 min
Cukiniowy omlet na białkach
30 min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Mango smoothie bowl
5 min
Wrapy caprese
10 min
Placuszki żytnie z figami
15 min
Grzanki z warzywami i pastą jajeczną
20 min
Jogurt z nasionami chia i owocami
10 min
Omlet ze szpinakiem i szynką długodojrzewającą
30 min