
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
25 g oleju
-
200 g papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
-
100 g czerwonej cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
-
150 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
79.1 kcal /
330.8 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
25.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska