Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
TM6

Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki

5.0 (20 ocen)

Składniki

  • 25 g oleju
    lub 25 g oliwy z oliwek
  • 200 g papryk, różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
  • 100 g czerwonej cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
  • 150 g marchewki, pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
330.8 kJ / 79.1 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
7.3 g
Tłuszcz
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
2.1 g
Sód
25.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy