Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
25 g oliwy z oliwek25 g oleju
-
200 g papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
-
100 g czerwonej cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
-
150 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
25.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
330.8 kJ /
79.1 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min