Urządzenia i Akcesoria
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 pieces
Składniki
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
544.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1110 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Duck and cherry salad
45 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min