Urządzenia i Akcesoria
Achcharu (pickle)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
pickling onions peeled10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks2 - 3
-
fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves cut into thin slices6
-
black mustard seeds1 - 2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
368 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
270.4 kJ /
64.3 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic oil
25 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Thai Green Curry Paste
10 min
Satay sauce
15 min
Soy milk jellies with coffee syrup
3 godz. 55 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Red onion relish
50 min
Apricot liqueur
1 godz.
Balti coconut fish curry
50 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.