Urządzenia i Akcesoria
Florentine potato cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1346.1 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1256 kJ /
299.1 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parfait with passionfruit cream
3 godz. 10 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Penne and vegetables
35 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min