Urządzenia i Akcesoria
Florentine potato cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1346.1 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1256 kJ /
299.1 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Fresh tomato tart
40 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min