![Miso chicken and rice Miso chicken and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EA993BE0-E714-4D58-B2DE-172B2C422D07/Derivates/DA30E164-8584-44E1-9E0B-74E0460C3197.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1382.3 mg
Alternatywne przepisy
Korean barbecue chicken with rice
45min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Miso salmon broth
40min
Pad Thai noodles with prawns
30 dk
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Thai chicken wraps
40min
Thai beef salad with noodles
1sa
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45 min
Ginger chicken wings
40min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 dk