Urządzenia i Akcesoria
Guacamole with mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
avocado flesh only400 g
-
red onion30 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fresh red chilli deseeded if preferred (optional)1
-
lime juiced and zest finely grated1
-
sea salt flakes1 tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut into pieces (5 mm dice)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
286.8 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
540.1 kJ /
128.5 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Floating islands
1 godz.
Guacamole
10 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Sunny gazpacho
25 min
Classic gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Risotto verde
45 min
Mushroom stroganoff
20 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min