![Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6DC26FC6-D849-4236-A4BE-BA9FDC9F1CDC/Derivates/62E7A5D3-78A1-4B15-A951-7266737D187D.jpg)
Wersje kompatybilne
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water, for soaking salmon skin
- 100 g rock salt, plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon, zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower, broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower, broken into florets
- 2 pinches salt, to taste
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, zest only, finely grated, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 4990.3 kJ / 1188.1 kcal
- Białko
- 39.2 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 108.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 5239.5 mg
Alternatywne przepisy
Tartare sauce
10 min
Spiced lamb roast
29h 50min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Duck and cherry salad
45 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Romesco dip
10 min