![Asian beef salad with peanut dressing Asian beef salad with peanut dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A8BC857-28BC-4B80-9F51-C536FFFBD0F9/Derivates/49C70CE2-8827-4D8E-9EC7-DEC2DD76B67F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Miso marinade
- 20 g peanut oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp miso paste
- 20 g fish sauce
- 2 sirloin steaks (approx. 400-500 g total - see Tips)
Peanut dressing
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 50 g peanut butter
- 20 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 20 g caster sugar
Salad
- 500 g boiling water
- 200 g frozen edamame beans (see Tips)
- 2 carrots, cut into matchsticks
- 1 red capsicum, cut into thin strips (5 mm)
- 1 cucumber, cut into ribbons
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1802.5 kJ / 429.2 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 983.9 mg
Alternatywne przepisy
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Hoisin pork bowl
30 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai chicken wraps
40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Turkey taco salad bowl
15 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min