Urządzenia i Akcesoria
Asian dipping sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
145 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh coriander stems and leaves3 sprigs
-
soy sauce60 g
-
rice wine vinegar60 g
-
raw sugar50 g
-
dried chilli flakes¼ - ½ tsp
-
lemon juice60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 145 g
Sód
3960.3 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1145 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dukkah
25 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Asian-style mussels
30 min
Coleslaw
10 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Garlic paste
20 min
Marinated capsicum
55 min
Masala bread rolls
1 godz. 15 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Salted caramels
4 godz. 40 min