Urządzenia i Akcesoria
Asian dipping sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
145 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh coriander stems and leaves3 sprigs
-
soy sauce60 g
-
rice wine vinegar60 g
-
raw sugar50 g
-
dried chilli flakes¼ - ½ tsp
-
lemon juice60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 145 g
Sód
3960.3 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1145 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai red curry paste
15 min
Celeriac parmigiana
1 godz. 10 min
Ginger paste
15 min
Tamarind paste
45 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Cucumber and mint raita
30 min