Urządzenia i Akcesoria
Cobb salad with buttermilk dressing
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Salad
-
water1000 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 500 g), cut into 3-4 pieces2
-
eggs4
-
sweet corn cob silks and husk removed1
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
rindless bacon rashers (approx. 210 g), cut into pieces (1 cm)4
-
oil plus extra if needed20 g
-
iceberg lettuce cut into thin slices½
-
cos lettuce roughly torn½
-
watercress1 bunch
-
avocado cut into cubes (1 cm)1
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Dressing
-
buttermilk130 g
-
cream cheese70 g
-
sour cream60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
water40 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
fine salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
517.1 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1200.1 kJ /
285.6 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Veal involtini
35 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min