Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Białko
- 42.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 154.5 mg
Alternatywne przepisy
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Poached eggs
25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chicken banh mi
4h 35min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Duck and cherry salad
45 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min