![Sous vide kangaroo with rosemary (TM5) Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D94E0A76-419D-41C3-9782-AE821A46F940/Derivates/5ac87e0a-765d-4855-8345-216efdb264fb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Białko
- 42.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 154.5 mg
Alternatywne przepisy
Pork in green pepper and cognac sauce
50 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Fragrant pipis
30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2sa 30 dk
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Zhoug
10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min