Urządzenia i Akcesoria
Grilled scallops with chilli jam
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
Chilli jam
-
eschalots30 g
-
fresh long red chillies (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white sugar50 g
-
white vinegar50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
palm sugar broken into small pieces (see Tips)20 g
Scallops
-
scallops20
-
extra virgin olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lime juice to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
328 kJ /
78.1 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli lime sauce
5 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Meat stock paste
45 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Asian dipping sauce
25 Min