Urządzenia i Akcesoria
Crème fraîche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
550 g
Składniki
-
70 g maślanki
-
500 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
58.7 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
1334.4 kJ /
318.9 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chrupiąca sałatka ziemniaczana z ubijaną fetą
2 godz.
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2 godz. 10 min
Suflety ciasteczkowe z sosem kawowym
1 godz.
Lody waniliowe z oliwą, solą i czerwonym pieprzem
12 godz.
Zapiekane nachos z czterema dipami
40 min
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 godz. 40 min
Indyjskie pączki (Gulab jamun)
1 godz. 15 min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Cukier malinowy
5 min
Gruzińskie placki z mięsem (kubdari)
1 godz. 50 min
Kurczak po czesku a lá svíčková z knedlem
55 min
Carbonara Ramen
30 min