Urządzenia i Akcesoria
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
400 g mango, mrożonego, w kawałkach (patrz wskazówka)
-
3 łyżki miodu (opcjonalnie)
-
600 g napoju kokosowego Inka®
-
8 łyżek kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
-
bita śmietana (opcjonalnie) kokosowa, do dekoracji (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
74.2 mg
Białko
2 g
Kalorie
725 kJ /
173.3 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
3 godz.
Wietnamska kokosowa kawa mrożona
7 min
Dalgona coffee z mlekiem skondensowanym (mrożona kawa po koreańsku)
10 min
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 godz. 40 min
Orzeszkarmel (mrożona orzechowa kawa zbożowa)
5 min
Czekoladowa kawa mrożona
10 min
Mini serniczki z kawą zbożową
30 min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM6, TM7)
35 min
Kawa po meksykańsku (Café de Olla)
30 min
Kawa o smaku orzechów laskowych
10 min
Śniadaniowy koktajl kawowy
10 min
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 min