
Urządzenia i Akcesoria
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
mango, mrożonego, w kawałkach (patrz wskazówka)400 g
-
miodu (opcjonalnie)3 łyżki
-
napoju kokosowego Inka®600 g
-
kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna8 łyżek
-
bita śmietana (opcjonalnie) kokosowa, do dekoracji (patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
173.3 kcal /
725 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
38.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
74.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 min
Mini serniczki z kawą zbożową
30 min
Jaglany koktajl z tahini
15 min
Smoothie z gruszką i sałatą
10 min
Kakaowy koktajl z nasionami konopi
10 min
Koktajl z herbatą matcha i pistacjami
10 min
Placki z ricotty z sosem z suszonych owoców
1 godz. 25 min
Śniadaniowy koktajl kawowy
10 min
Koktajl ananasowo-kokosowy z imbirem
10 min
Kokosowy koktajl z twarogiem
10 min
Smoothie z kiwi
10 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min