SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA II

13 Przepisów

Różnorodność sosów i past z każdego zakątka świata, w jednym miejscu. Zasmakuj w lekkim i odświeżającym greckim sosie tzatziki z miętą i ouzo, francuskiej crème fraîche czy w amerykańskim sosie Reuben. Możesz mieć pewność, że każda z propozycji zdobędzie uznanie Twojej rodziny i gości.

Dip z zielonymi oliwkami

Dip z zielonymi oliwkami

10 min

Crème fraîche

Crème fraîche

16 godz. 10 min

Sos ranczerski

Sos ranczerski

2 godz. 15 min

Sos duński

Sos duński

15 min

Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym

Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym

20 min

Wegański sos „serowy”

Wegański sos „serowy”

20 min

Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

15 min

Sos Reuben

Sos Reuben

10 min

Słodki sos mango z chili

Słodki sos mango z chili

50 min

Pasta z pieczonej papryki i orzechów

Pasta z pieczonej papryki i orzechów

40 min

Sos sriracha-mayo

Sos sriracha-mayo

5 min

Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM5)

Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM5)

45 min

Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM6)

Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM6)

45 min