Śródziemnomorskie masło

Śródziemnomorskie masło

4.9 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
270 g

Składniki

  • 30 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 30 g kaparów, konserwowych odsączonych
  • 5 filetów z anchois, w oleju (opcjonalnie) odsączonych
  • 200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 1 szczypta soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 562 kcal / 2351.4 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 62.1 g
Węglowodany 1.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 38.4 g
Sód 677 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...