Urządzenia i Akcesoria
Śródziemnomorskie masło
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
270 g
Składniki
-
30 g czarnych oliwek, bez pestek
-
30 g kaparów, konserwowych odsączonych
-
5 filetów z anchois, w oleju (opcjonalnie) odsączonych
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
677 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
2351.4 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
62.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
38.4 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM6)
45 min
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM6, TM7)
45 min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20 min
Jajka z sosem ziołowym i wielkanocnymi ciasteczkami
50 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Twarożek ziołowy
10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min