
Urządzenia i Akcesoria
Śródziemnomorskie masło
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
270 g
Składniki
-
czarnych oliwek, bez pestek30 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych30 g
-
filetów z anchois, w oleju (opcjonalnie) odsączonych5
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki200 g
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
562 kcal /
2351.4 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
62.1 g
Węglowodany
1.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
38.4 g
Sód
677 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sałatka szopska z krojonych warzyw (TM6)
20 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM6)
30 min
Kiszone marchewki (TM6)
72 godz. 40 min
Cukier malinowy
5 min
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 godz.
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
1 godz. 45 min
Pikle z krojonej cebuli (TM5)
48 godz. 45 min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Dip curry z daktylami
5 min
Twarożek ziołowy
10 min