Urządzenia i Akcesoria
Śródziemnomorskie masło
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
270 g
Składniki
-
30 g czarnych oliwek, bez pestek
-
30 g kaparów, konserwowych odsączonych
-
5 filetów z anchois, w oleju (opcjonalnie) odsączonych
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
677 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
2351.4 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
62.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
38.4 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pigwa pod kruszonką
1 godz. 25 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 min
Semifredo z kawą zbożową
7 godz.
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20 min
Sos Reuben
10 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min
Carpaccio z gruszki z serem pleśniowym i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Pasta marchewkowa
15 min
Kremowy dip z fety
5 min