Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
400 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
1 - 2 łyżeczki barwnika spożywczego białego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
-
350 g mleka skondensowanego, słodzonego
-
2 - 4 krople barwnika spożywczego dowolnego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
30.6 mg
Białko
2 g
Kalorie
1043.8 kJ /
249.5 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Żelka mango do tortów
3sa 25 dk
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7sa
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 dk
Różowy tort z kremem malinowym
48sa
Chrupka z białej czekolady do tortów
1sa 10 dk
Żelka pomarańczowa do tortów
2sa 25 dk
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2sa 25 dk
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 dk
Krem malinowy
30 dk
Krem michałkowy biały
6sa 20 dk
Żelka truskawkowa do tortów
3sa 45 dk
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48sa