
Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
400 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
1 - 2 łyżeczki barwnika spożywczego białego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
-
350 g mleka skondensowanego, słodzonego
-
2 - 4 krople barwnika spożywczego dowolnego (opcjonalnie, patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
249.5 kcal /
1043.8 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
22.2 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Sód
30.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 h
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 h
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 h 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 h 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 h 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem michałkowy biały
6 h 20 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 h 45 min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 h