Urządzenia i Akcesoria
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 portions
Składniki
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut in halves50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm) (see tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 12 leaves
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish4 - 5 sprigs
-
white long-grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1644 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Tofu stew
30 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min