Urządzenia i Akcesoria
Tofu stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
tomatoes fresh or canned150 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine50 - 100 g
-
courgettes cut in cubes350 g
-
carrots cut in slices200 g
-
fresh mushrooms cut in slices200 g
-
firm tofu cut in cubes400 g
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
756 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pumpkin soup
35 min
Scrambled Tofu
20 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Paella with kidney beans
55 min
Tofu stew
30 min
Steamed Tofu
30 min
Indian vegetable curry
50 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Hearty Soya Bean Soup
50 min