Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
2h 20min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Ratatouille
40min
Tomato rice
30min
Stuffed vegetables
1h 5min
Seitan Pie
2h 10min
Carrot and Peanut Bake
55min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Apple cake
1h