Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Tomato rice
30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Ratatouille
40 min
Lentil and spinach soup
50 min
Potato and vegetable purée
45 min