Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Orange curry dressing
10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Tomato rice
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Noodle soup
35 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min