Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.