Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Rice salad
1 godz.
Portobello Mushroom Rolls
1 godz. 30 min
Hummus
5 min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Herb Cashew Spread
8 godz. 10 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.