Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Steaks
45 min
Vegetable harrira soup
45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Sweet beet
15 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Spring greens with grapefruit
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min