Urządzenia i Akcesoria
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Yoghurt sauce
-
yoghurt, 3,5% fat400 g
-
lime juice, freshly squeezed15 g
-
honey10 g
-
ground cardamom½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
Falafel
-
spring onions cut in rings (1 cm)110 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
egg yolk1
-
canned chickpeas drained400 g
-
olive oil20 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
plain flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
breadcrumbs40 g
-
oil for deep-frying1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563.3 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Quick fruit cake
2 godz.
Immune Booster
10 min
Baked Rice with Grated Apples
50 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 godz. 20 min
Candy Cane Cookies (Metric)
1 godz. 45 min
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
French Fries (Paul)
1 godz. 15 min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min