![Creamy mushrooms with crispy roast potatoes Creamy mushrooms with crispy roast potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81fa3d2c5c4ffb8e1a316f219fd55bce/Derivates/a0d0183fd3c60e17c2e4029c587eb9a622260c71.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 750 g water
- 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 80 g onions, cut in halves
- 50 g butter
- 50 g white wine
- 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 1 ½ tsp salt, to taste
- 8 tbsp olive oil
- ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 5 garlic cloves, lightly crushed
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
- 100 g cream, 30-40% fat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.1 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 911.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Welsh Anglesey eggs
1h
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Basil Peach Sorbet
10min
Berry and polenta porridge
20 min
Bannock Bread
45 min
Tuna dip
15min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Tomato Focaccia
3sa
Footy finals hot dogs
1h 40min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2sa