Hot and sour pineapple pork with turmeric rice

Hot and sour pineapple pork with turmeric rice

3.4 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

Turmeric rice
  • water
    1150 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • curry powder
    1 tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • white rice
    200 g
Hot and sour pineapple pork
  • boneless skinless pork belly meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
    350 g
  • fresh red chillies trimmed and cut into halves
    2
  • garlic cloves (approx. 10 cloves)
    30 g
  • carrot cut into pieces
    100 g
  • oil
    20 g
  • lime juice
    40 g
  • fish sauce
    10 g
  • salt
    ¼ tsp
  • soy sauce
    2 tsp
  • sugar
    10 g
  • plum tomatoes cut into halves
    50 g
  • fresh pineapple flesh cut into pieces (1 cm)
    150 g
  • lemon cut into thin slices, for garnishing
    1
  • fresh mint leaves for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 472 kcal / 1985 kJ
Białko 22.4 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...