![Hot and sour pineapple pork with turmeric rice Hot and sour pineapple pork with turmeric rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10BA0F1B-C84F-45A9-9A3B-CB7B3A3CC8C9/Derivates/84F0129C-5EFC-423B-BCCC-D93049290DC1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1985 kJ / 472 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Wonton soup
1h
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Beef and coconut soup
30 min
Pork ribs with black bean sauce
2sa
Ginger chicken wings
40 min
Vindaloo pork
5 godz. 10 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 dk
Beef "Burgundy"
40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min