Urządzenia i Akcesoria
Korean beef bowl
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Chilli soy beef
-
beef cut into strips (1 cm)300 g
-
soy sauce20 g
-
chilli paste (see Tips)20 g
-
sesame oil10 g
-
brown sugar10 g
-
ground black pepper¼ tsp
Dressing
-
apple (red or green), peeled and quartered1
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
lemon juice10 g
-
mirin20 g
-
soy sauce10 g
-
chilli paste (see Tips)20 g
-
sesame oil20 g
-
brown sugar10 g
-
ground black pepper2 pinches
-
water20 g
Vegetables and assembly
-
jasmine rice200 g
-
water1200 g
-
salt1 tsp
-
fresh English spinach torn into rough pieces100 g
-
fresh button mushrooms or fresh shiitake mushrooms, cut into slices (1 cm)100 g
-
sesame oil2 tsp
-
eggs4
-
salt to season
-
zucchini (approx. 100 g), cut into matchsticks (5 mm x 3 cm)⅓
-
carrot (approx. 1), cut into matchsticks (5 mm x 3 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1461 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
2218.3 kJ /
528.2 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with ginger lime sauce
35 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Thai chicken wraps
40 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Hoisin pork bowl
45 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Chicken picadillo cups
40 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Asian chicken noodle salad
45 min