Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chilli soy beef
- 300 g beef, cut into strips (1 cm)
- 20 g soy sauce
- 20 g chilli paste (see Tips)
- 10 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
Dressing
- 1 apple (red or green), peeled and quartered
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 10 g lemon juice
- 20 g mirin
- 10 g soy sauce
- 20 g chilli paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g water
Vegetables and assembly
- 200 g jasmine rice
- 1200 g water
- 1 tsp salt
- 100 g fresh English spinach, torn into rough pieces
- 100 g fresh button mushrooms or fresh shiitake mushrooms, cut into slices (1 cm)
- 2 tsp sesame oil
- 4 eggs
- salt, to season
- ⅓ zucchini (approx. 100 g), cut into matchsticks (5 mm x 3 cm)
- 1 carrot (approx. 1), cut into matchsticks (5 mm x 3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2218.3 kJ / 528.2 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1461 mg
Alternatywne przepisy
Asian-style pork noodles
1h
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Hoisin pork bowl
30min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Nasi goreng
40min
Korean barbecue chicken with rice
45min