Urządzenia i Akcesoria
Mussels in coconut milk
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels2000 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
long red chillies deseeded if preferred2 - 3
-
sesame oil30 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
canned coconut milk400 g
-
canned coconut cream600 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced5
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1163.7 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
2176.3 kJ /
518.2 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and caper aioli
15 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Seafood con arroz
45 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Prawn wontons
2 Std.
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Hunters' stew
1 Std.
Prawn and chicken laksa
40 Min