Urządzenia i Akcesoria
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
24 pieces
Składniki
-
canola oil100 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
peeled raw prawns350 g
-
cold water to cover
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
caster sugar2 ½ tsp
-
Chinese black vinegar20 g
-
tamari30 g
-
water30 g
-
canned bamboo shoots drained50 g
-
fresh ginger10 g
-
cornflour1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
pork fat, minced (optional)50 g
-
oyster sauce2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
Shaoxing wine2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dumpling wrappers
-
wheaten flour (see Tips)125 g
-
tapioca starch plus extra to dust60 g
-
sea salt1 pinch
-
boiling water125 g
-
canola oil20 g
-
water to steam600 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
196.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
397.1 kJ /
94.9 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Brak ocen
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Wasabi mayonnaise
10 min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Temaki sushi
1 godz. 40 min
Sushi Rice
55 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min