Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and almond slider buns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw almonds100 g
-
buckwheat groats100 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
boiling water230 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
mixed seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
497 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
888.3 kJ /
211.5 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia coconut bread
2h 40 min.
Sesame and chia seed loaf
2h 20 min.
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min.
Falafel crackers
40 min.
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30 min.
Gluten free pizza base
35 min.
Gluten free fruit and nut loaf
55 min.
Buckwheat bread
2h 5 min.
Paleo sandwich bread
1h 30 min.
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min.
Seed and nut bread
1h 30 min.
Buckwheat and date bliss balls
24h 20 min.