Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and pistachio cheesecake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.4 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Figs with spiced custard and nougat cream
40 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Almond and pear tart
40 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Sauerkraut salad
10 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min