Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and pistachio cheesecake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.4 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint lemonade
5 min
Almond and pear tart
40 min
Seafood panzanella
1 godz.
Cream cheese spread with radishes
5 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Poppy seed torte
5 godz.
Coconut and beetroot balls
40 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Orange and mango chia pudding
3 godz. 15 min
Tuna dip
15 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min