Wersje kompatybilne
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opcjonalnie)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 8.9 g
Alternatywne przepisy
Balti coconut fish curry
50min
Seafood con arroz
45 min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Spring greens with grapefruit
30 min
Salmon kabsa
40 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Turmeric fish
30 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Spiced coriander prawns
25 min
Jambalaya
35min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min