Wersje kompatybilne
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opcjonalnie)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 8.9 g
Alternatywne przepisy
Pasta primavera
1 Std.
Shakshuka
50 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 phút
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Salmon kabsa
40 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Prawn saganaki with feta
35 min