![Rosemary and green peppercorn pork fillet Rosemary and green peppercorn pork fillet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80344B11-3354-4FF3-A291-02E54E4A101D/Derivates/0A9F6CA7-3BF3-4606-BDE3-682F4D82ADCD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pork fillets (approx. 400 g each)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp dried rosemary
- 1 tsp green peppercorns
- 2 dried bay leaf
- 2 allspice berries
- 5 g light soy sauce
- 5 g Worcestershire sauce
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447.4 kJ / 106.5 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 234.6 mg
Alternatywne przepisy
Pork and apple cider stew
1h 40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Sunday lamb roast
1sa 55 dk
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Quark and herb spread
5 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min