Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and green peppercorn pork fillet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
pork fillets (approx. 400 g each)2
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
honey20 g
-
sea salt1 tsp
-
dried rosemary3 tsp
-
green peppercorns1 tsp
-
dried bay leaf2
-
allspice berries2
-
light soy sauce5 g
-
Worcestershire sauce5 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.6 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
447.4 kJ /
106.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Chicken pad thai
55 Min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 Std. 30 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Pasta alla Vodka
15 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min