Urządzenia i Akcesoria
Grisons barley soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 Min
Pistachio 'crème brûlée'
3 Std. 20 Min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1 Std. 15 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Split Pea Soup
2 Std. 10 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min