Urządzenia i Akcesoria
Grisons barley soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Tuscan bean soup
40 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Tuscan bean soup
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Hearty seafood chowder
45 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Creole jambalaya
1 godz.