Urządzenia i Akcesoria
Grisons barley soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Cake (Diabetes)
2sa 45 dk
Creamy spinach salmon with couscous
20 dk
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 dk
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Değerlendirme yok
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Tuscan bean soup
30 dk
Pan-fried pork buns
2sa
Lamb and barley soup
50 dk
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 dk
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1sa 10 dk
Barley, bacon and chorizo soup
50 dk
Tuscan bean soup
40 dk