Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, pear and blue cheese salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcjonalnie) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2237 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Fresh fennel salad
10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.