Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, pear and blue cheese salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcjonalnie) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2237 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatoes with wasabi dressing
10min.
Beetroot salad with raita dressing
35min.
Prawn salad with avocado dressing
35min.
Mushroom-stuffed mushrooms
50min.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min.
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min.
Leek and smoked salmon dip
55min.
Sauerkraut salad
10min.
Baked artichoke dip
35min.
Fresh fennel salad
10min.
Camembert with cranberries and almonds
30min.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min.