Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Białko
- 28.5 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 807.6 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and port pâté
1j 30 menit
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1j 30 menit
Smoked trout pâté
3h 15min
Parmesan gelato
4j 30 menit
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1j 20 menit
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Cheese soufflés
30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min