Urządzenia i Akcesoria
Champagne poached chicken terrine
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Terrine
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)500 g
-
skinless chicken breast fillet cut into pieces (3 cm)230 g
-
white sparkling wine150 g
-
liquid chicken stock350 g
-
fresh thyme3 sprig
-
water1500 g
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
garlic clove1
-
eschalots100 g
-
fresh tarragon leaves only (optional)2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
pine nuts70 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
salt to taste
-
ground pepper to taste
-
prosciutto10 slices
Spiced pears
-
pears peeled, cored and cut into pieces (2 cm)800 g
-
raw sugar100 g
-
apple cider vinegar200 g
-
star anise1
-
dried bay leaf1
-
cinnamon quill1
-
whole cloves2
-
black peppercorns5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
807.6 mg
Białko
28.5 g
Kalorie
2039.4 kJ /
485.5 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zingy avocado and lime dip
10 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Prune and orange stuffing
10 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min