![Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CAB6D501-F202-4A00-94CE-F71046A9209E/Derivates/0A4287C3-DB90-4420-994C-DF9E78423937.jpg)
Wersje kompatybilne
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
lub 300 g jarred artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot, cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
lub 400 g ripe tomatoes, cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2997 kJ / 715 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 12.2 g
Alternatywne przepisy
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Pasta alla puttanesca
35 min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Pecan, apple and carrot pudding
1 Std.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min